Schietpartij Groningen

De schutter is aangehouden. Volgens de politie is er.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

Te zien is hoe de dader door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en.

. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen.

Schietpartij binnenstad Groningen drie gewonden Bij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond zijn drie mensen gewond geraakt. De aanloop van dik veertig seconden naar de schietpartij in de Haddingestraat in de stad. Een getuige filmde het.

1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt.

1 day agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Schietpartij in centrum Groningen. 1 day agoGRONINGEN ANP - Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur twee mensen gewond zijn geraakt.

Er is een verdachte aangehouden. 9 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. Known as the Martyrs of.

9 hours agoBij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de.

19 Catholic clerics were hanged to death in the Dutch town of Brielle by Protestant Calvinists during the Dutch revolt against Spanish in 1572. 12 hours agoGetuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag.

Gepubliceerd op 10 juli 2022 1031. Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden. 14 hours agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.

Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij uiteindelijk is. Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

Twee van hen zijn naar het. 15 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Eén van hen overleed een dag later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Posted by 1 day ago. 10 hours agoGroningen - De man die schoot zaterdagavond in Groningen en daarmee drie personen verwondde werd opgejaagd.

1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. Dat zie je op videobeelden die zijn opgedoken op. Dat bevestigt de politie op Twitter.

De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. Het heftige voorval gebeurde. Hij werd met ernstige verwondingen naar het.

Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Wat het motief van de schietpartij is is nog niet bekend.

Dat bevestigt de politie op Twitter. 12 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. 7 hours agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond.

9 juli 2022 2016 uur. De schutter is aangehouden. 10 hours agoOp sociale media van Twitter tot Dumpert doet de video intussen de ronde.


Pin Op Rijksoverheid Infographics


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel